Mai2 Masok Usha MAi OIh,

~CLICK TO GO HOME~

Wednesday, August 25, 2010

25.8.2010

ada apa plak dah ngn tarikh neyh??

"MERDEKA!!"

pala otak ang,medeka next week incoming,sapa taw habaq mai lekaih,

"GRADUATE!!"

betoi!saat yg dinantikan setelah agak skian lama jugak,



tepat jam koi 2.30 tadi,ak dh pi intec,
bkn nk pinjam buku library dah,
bkn nk pi blajaq kat kelaih dah,
bkn nk makan kt kafe blok U dah,
tapi nk pi amek exam physio,
pejam celek dlm 4 bulan dh habih dh idop kt INtec,
mmg rasa macam bru mggu lepaih ja mak aku antaq masok cni,
tgok2,dh habih nk blek rmah dah,
sedeh nya hati mmg x terkata,
tapi seb bek soklan physio senang tadi,
ni hasil bakaq minyak tgah malam,
tungkuih lumuih stadi physio,
apa yg dh lepaih kita lupakan,

mmg bnyak hare kenangan manih kat cni,
nak tulis mmg x cukop dakwat bak kata member aku,
jadi biaqla semua zikrayah helwi fii albii,
mksod mlayu dy biaqla semua kngan manih dlm hati aku,
esok da blek,pehtu troih pi kg kt pahang,
smpat gak bkak posa ngn nek ngn aki aku,
nnt raya mana dan,suma nk cbok pi bli pelita ngn minyak tanah,

jadi kat cni ak nk amek kesempatan,
bak kata org tua2 alang2 cucuk pekasam,biaq smpai rebong,
mekaseh kat semua member2 kelaih meg01,
ampa byak tolong ak dlm mengharungi liku2 idop kt intec,
tanpa ampa mmg ak x idop la jdik org hulu,
nk blajaq pasang lcd pon xreti lani dh pro sket,
dulu penyegan pemalu haram,
lani dah berani sket,
dulu xdak tikuih ngn gajah,
lani penoh satu badan,
dulu xpnah ad org pggil pijan,
lani ampa pi pggil lagu nu,
papon mekaseh,jasa ampa dikenang smpai aku lupa,

p/s-ak taw mesti ampa x baca pnya,tapi xpa,biaq la dy berhabok smpai kita tua cucu cicit,pehtu baru tacing2 ampa baca nnti egt kat aku,

Tekan ja,toksah malu-malu,

Friday, August 20, 2010

Ramadhan

Alah,lmbat dh kot,papon slmt posa kat smua member di sana,walapon dh kat 9 hari kita posa(x termasok time tulih ni),jgn ponteng posa,walapon mak ampa xtaw,Allah tahu............



Nak habaq mai pasai posa kat Intec lagu mana..
Sebenarnya besa ja..
Yang best ada bazar kat jalan depan kluaq kolej neyh..
Pastu ada nasi goreng student baek punya..
HArga rm3.00 tarok lauk daging ngn teloq sbijik..kenyang punya..
nak spesel ada la juai roti john,ayam kepak..dll..
cuma kat sini x banyak juai kueh mueh,xmcm kt penang..
habih makan pi semayang maghrib jap kat suro..
lpas tu lepak la kt bilik kasi perot sejuk..
dgaq azan isyak bergegas la pi mesjid unta atau hidayah..
wat la terawih smpi 8 rakaat habih kuat..
pehtu balik bilik stadi nk final exam..
agak maleh dah tdoq la dgn nyenyak..
tgah syok layan mimpi loceng plak wat hal..
bukan apa,suroh bagun pi sahuk ja..
dgn bingkas bgun tdoq pi la kafe cemara pekena nasi..
tu la norma kehidupan tiap hari aku kat sini time posa ni..
nak habaq best tak jugak,nak habaq x best pon x la sangat gak..okeyh ah...


Tekan ja,toksah malu-malu,

Sunday, August 1, 2010

Inpro

Akhirnya,tamatlah sudah acara inpro semalam,fyi,INPRO ni adalah,INPRO!!



Semalam,31.8.2010,merupakan hari kemuncak atau penutup inpro ni,tahniah kpd smua student MEP kerana menghavockan malam semalam,wlupun kita bukan juara,tapi ukhwah MEPiah ttp terbilang,habis pukul 12.00a.m tros g makan kat restoran,lapar hare,





Tekan ja,toksah malu-malu,
Related Posts with Thumbnails
NI emel ak,saja nak habaq mai,kot2 ampa nak kenai2 ngn aku ka,aku x kesah,

genivx@yahoo.com