Mai2 Masok Usha MAi OIh,

~CLICK TO GO HOME~

Sunday, June 5, 2011

Exam Fever

ZZzzzZZZ
xdan pejam celik,
dah sminggu+3hari berlalu,
punya la cepat masa lari,
masa apa eh???
baca3,





Haa,masa study week,
skrg ni tgah musim exam,
atau mat saleh kata,
EXAM FEVER,
arab xtaw kata apa,
punya la pulun study siang malam,
x lupa beribadah kepada Allah juge,
akhirnya tinggal seminggu 4 hari lagi,
sebelum exam fina mula,

sebenaqnya bukan nak habaq pasai ni pon,
lately,
aku baru start layan crita House,
yg Dr.kaki tempang tu,
perangai cam harem,
nama penuh House Greggory,
terbaik!
walaupun out dated la org kata,
tapi at least crita dy inspirational,
walaupun x brapa nak paham sgt medical term dy,
tapi boleh gak la relate skit2 ngn basic knowledge yg ada,
walaupun crita dy nampak bohong skit,
tapi Dr.Cameron lawa..=0



takat ni season 1 pun x habis lagi,
malas nak pulun sgt,
sakgi study plak ke TEPI,
kalo x layan plak,
sakgi hidup plak rasa SEPI,
x lengkap hidup x tgok Dr.Cameron sehari,
Astaghfirullah,

TAMAT~

p/s-doakan aku berjaya untuk exam final ni,dan juge dpt bini mcam dr.cameron tapi muslimah,haha,amin~,






1 Curahan Pendapat Teman??:

dayanaazhar:) said...

awatlaa ang ni lawak bebenar. adehh...hahaha doctor cameron mmg lawa kan. I also like her. but I like dr chase better. anyhow, dah habis dah exam kan. enjoice. pi taman tema tu lagi ke??? hhahah

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
NI emel ak,saja nak habaq mai,kot2 ampa nak kenai2 ngn aku ka,aku x kesah,

genivx@yahoo.com