Mai2 Masok Usha MAi OIh,

~CLICK TO GO HOME~

Tuesday, April 27, 2010

I need REASON.can you tell me WHY?

The organisation of NWO

Artikel ni ade kaitan dengan Freemasonry,untuk pengetahuan yg lajut bleh la google it or tengok THE ARRIVALS.READ AT YOUR OWN RISK!!







Islam and Freemasonry
Many Islamic anti-Masonic arguments are closely tied to both Anti-Semitism and Anti-Zionism, though other criticisms are made such as linking Freemasonry to Dajjal.Some Muslim anti-Masons argue that Freemasonry promotes the interests of the Jews around the world and that one of its aims is to rebuild the Temple of Solomon in Jerusalem after destroying the Al-Aqsa Mosque.In article 28 of its Covenant, Hamas states that Freemasonry, Rotary, and other similar groups "work in the interest of Zionism and according to its instructions ..."Many countries with a significant Muslim population do not allow Masonic establishments within their jurisdictions. However, countries such as Turkey and Morocco have established Grand Lodges,while in countries such as Malaysia and Lebanon there are District Grand Lodges operating under a warrant from an established Grand Lodge.
Masonic lodges existed in Iraq as early as 1919, when the first lodge under the UGLE was opened in Basra,[citation needed] and later on when the country was under British Mandate just after the First World War. However the position changed in July 1958 following the Revolution, with the abolition of the Monarchy and Iraq being declared a republic, under General Qasim. The licences permitting lodges to meet were rescinded and later laws were introduced banning any further meetings. This position was later reinforced under Saddam Hussein, the death penalty was "prescribed" for those who "promote or acclaim Zionist principles, including freemasonry, or who associate [themselves] with Zionist organisations."[81] With the fall of the Hussein government in 2003, a number of Lodges have begun to meet on military bases within Iraq. These lodges primarily cater to British and American military units, but a few have initiated Iraqis. Several Grand Lodges have expressed a desire to charter Lodges with completely Iraqi membership in the near future.

Article from wikipedia.

Kenapa Malaysia membenarkan kemasukan lodge freemason?
-mesti la,sejak dari penjajahan British dulu dah mula kemasukan lodge freemason ni..,x hairan lah kalo dah berlonggok freemasons kat sini.

Apa kaitannya NWO principle ONE-world government dgn ONE-Malaysia?
-Ntah la,msih menjadi tanda tanya gak,tapi adakah pertemuan PM malaysia dgn President US baru2 ini ada kaitannya?perhubungan dua-hala secara TIDAK LANGSUNG?

Adakah sejarah yang kita pelajari di sekolah selama ni BETUL belaka?(x semua la).

Siapa yg mencetuskan WW1 dan WW2?
Pendapat pertama.
FYI,the 'freemason' yang mencetuskan peperangan dunia tu..asal?
Ahli tertinggi freemason adalah ROTSCHILD,dia kontrol bank dunia ketika itu..,tatkala negara berperang,konfem ah banyak hutang nak dibayar kan?(bace sejarah form5 bab2 perang dunia),jadi mereka akan mengenakan hutang dengan bunga yang tinggi,bila negara2 tu xbley bayar??mereka akan 'kawal' la negara tu..,contohnya adolf hitler di german yg membunuh org yahudi(HOLOCAUST),camne german bley jadi hebat dari segi weaponary dan military??mne dtgnya duit2 tu?semestinya financial dari bank dunia..,Oleh sebab jerman berhutang dgn bank dunia jadi mereka kna jalankan holocaust tu atas arahan rotschild(atau sekutunya) supaya menghapuskan etnik yahudi..,semua ni atas dasar mencapai matlamat New World Order(NWO),ape tujuan utama holocaust tu??

Pendapat Kedua.
WW2 berlaku bila jerman xpuas hati kalah dalam WW1,dan dikenakan sekatan ketenteraan dan rampasan tanah jajahan..,ini menyebabkan negara jerman kehilangan banyak sumber pendapatan,jadi hitler pon melanggar perjanjian versailles dgn membina angkatan tentera besar(lebih khususnya,dia bina dua kapal perang melebihi had yg ditetapkan),jadi nilah punca berlaku plak WW2 ni,dan ketika tu jerman dikuasai yahudi dari segi politik,ekonomi dan sosial..,sebab tu dia nak hapuskan kaum yahudi ni...

Mana satu yg betol ni??hu3.
Pasal kenapa dia benci Yahudi .. dia memang tak puashati dengan Yahudi sebab sikap dan dominasi kaum Yahudi terhadap ekonomi dan lain2 di germany dan juga Eropah. Bagi Hitler .. a good Jews is a DEAD Jews ..




Jadi,adakah Hitler ni BAIK orangnya?
Ye kot-sebab dia ada semangat cinta bangsa dan negara,dia xnak bangsa lain yg menguasai jerman..,jadi dia ni seorang yg nationalist!!xbagus ke 2?tanah melayu dulu pon ramai pahlawan2 yg menentang British demi bangsa dan tanah air..

Tak la-sebab bagus ke tindakan dia suka hati pi bunuh orang macam tu je?TAPI,israel SEKARANG pon buat benda yg sama kat palestine,pembunuhan orang Islam di sana,kenapa x disimpati US poN?Oleh sebab US pegang dunia ketika tu dan sekarang,jadi Hitler merupakan seorang yg sadist dan criminal di mata dunia,kan?Kenapa bila Israel pergi bom/bunuh orang Islam xdikira Criminal?sebaliknya tragedi pengeboman WTC pada 9.11 yg membuka mata dunia untuk melihat orang ISLAM sebagai TERRORIST..

Photobucket

3 Curahan Pendapat Teman??:

Anah Samsudin said...

..tgok pic NWO kat ats tu bg idea kat ak ntuk buat post psal USD 1 dolllar..hehe

mohamad hifzhan arimi said...

@anah.
Yeh,wat la..open our mind bout this conspiracy..

Anah Samsudin said...

bt0l2..insyaAllah ti ad masa ak wat.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
NI emel ak,saja nak habaq mai,kot2 ampa nak kenai2 ngn aku ka,aku x kesah,

genivx@yahoo.com