Mai2 Masok Usha MAi OIh,

~CLICK TO GO HOME~

Sunday, April 25, 2010

No iDea.


Ape?kenapa?mengapa?dimana?gimana?



Dah lama x update blog ni,malas dah nak tulis2,meletihkan bai,sekarang aku tengah buat persediaan 3bulan kat International Education Centre(INTEC) di shah alam,insyaAllah bulan 9 akan berlepas ke Uni kat Mesir dalam bidang MEdiC.doakan kejayaan aku ye,amin,Sekarang tgah bercuti nnti baru masuk balik INTEC 3.mei.2010.,kna wat macam2 ah,medical check-up,passport etc2..Xpa2,cobaan~~hu2.


4 Curahan Pendapat Teman??:

NNAY AL said...

sama macam kawan aku, amek medic jugak.
goodluck. :)

Hifzhan Arimi said...

ouh,ape nma kwn ko eh?bley knalan..hu2..
thx u,insyaAllah.

Anonymous said...

semoga anta berjaya,amin..

mohamad hifzhan arimi said...

amin~thx.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
NI emel ak,saja nak habaq mai,kot2 ampa nak kenai2 ngn aku ka,aku x kesah,

genivx@yahoo.com