Mai2 Masok Usha MAi OIh,

~CLICK TO GO HOME~

Saturday, May 1, 2010

Conflict crisis..

USAH kata cuak,berpeluh risau,berderau darah semua semalam 30 April 2010 especially lepasan SPM 2009..kenapa??tawaran UPU kuar dah bai..,memang cuak nak cek menatang nih,aku pon dgn pantasnya online pastu terus masuk site ni nak check result and then................!!!!!argh!!!!!!!!!and then??READ AT YOUR OWN RISK!!



Masuk2 page tu,dengan perlahan dan hati2 isi no.kad pengenalan...,pastu baca lafaz bismillah pastu klik masuk pastu??pastu?PASTU????!!!(pastu three ah bro,basic~!!??)


Kluar la menatang nih:satu-satu aku baca...
No Kad Pengenalan / My Kad : ABC,123,hepi3..~hurm,btoi2..,ni ic aku...

Nama : MOHAMAD HIFZHAN ARIMI~hah!!sah ni nama aku,bgus3x..

TAHNIAH! Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut:~woo!!!!



KOD : J2441~bende nih??xpa2,ignore je menatang ni...

NAMA PROGRAM PENGAJIAN : DIPLOMA KEJURUTERAAN KIMIA (LOGI PROSES)~WAH!!

IPTA : UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG (UMP)~bapak!!!mana plak ni???mcm hulu je!!!!!

SURAT TAWARAN : http://www.ump.edu.my/tawaran

ID PTPTN :

wtf?!dapat chemical engineering??oh tidak...,muncul perasaan kecewa+gembira..,Gembira sebab memang course ni antara pilihan aku yang nak sangat!!kecewa sebab xtaw la plak nak pilih medic atau cehm.engineering ni..haiyo..,kalo upu dpt medic xpe gak bley amik JPA..,sekarang ni kena pilih la plak mana satu nak..,nak dua2 bai...hehe..,ape pon memang syukur alhamdulillah kerana ditawarkan dengan course ni,
"over the moon" tros..ada kan ayat ni??
Sekarang,mana satu pilihan ana?Esok dah kena balik intec dah,kelas nak mula dah,UPU ni kena reply feedback sebelum 10 Mei,hurm,lets see...............................,solat istikharah dulu,=)

p/s-sesiapa yang serba sedikit taw sal UMP ni,gtaw aku weh...,tah mana cerok hala xpernah dgr pon uni ni...

6 Curahan Pendapat Teman??:

Anonymous said...

Congrate..sial ko,g jela mesir..haha..

muadz said...

abang aku chem engineering gak kat UMP.
BTW, UMP tu ceruk gila weh. betul ke hg nak?

Hifzhan Arimi said...

@anonymous
sial ko,insyaAllah la sapa2 pon ko,haha

Hifzhan Arimi said...

@muadz
aku agak dah!!derek kena pi tmpat ceruk je..haram jadah tol..huhu..,tgok2 la cmne nnti..

Note said...

nk mtk ump ker..??ak budak ump....thn 1 civil...

Hifzhan Arimi said...

@note.
haha,xpe kot..rasanya xjadi masok..:p

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
NI emel ak,saja nak habaq mai,kot2 ampa nak kenai2 ngn aku ka,aku x kesah,

genivx@yahoo.com