Mai2 Masok Usha MAi OIh,

~CLICK TO GO HOME~

Saturday, June 12, 2010

a glimpse of INTEC

lame gila x update dan bca blog ni,dah berhabuk berkarat dah menatang ni,kesian betoi..nasib la badan eh mr.blogger,dah hampir 2 bulan aku menuntut ilmu kat sini dan macam2 pengalaman dpt,sumpah BEST da.....



Sejak masuk cni ak dpt laptop bru oh,mmg tarak egt bez gila la yg ni,model Acer aspire 4741g,xkesah ah specifications ni asal bley on9 suda....,sebut tntg on9 kalau nak on9 kt kolej kna bayar rm30 sebulan untuk perkhidmatan wifi(charge rm50=1st time) boley tahan la speed dy tpi bila waktu kemuncak!!!konfem slow lagi dri siput babi...

Subjek aku amek mmg merunsingkan gak la,antaranya:
Bahasa Arab Ammi Mesir
Anatomy and Histology
Physiology
Bio-chemistry
Civilization in Medicine
Introduction to Medicine in Islam
English

Kemudahan2 kat sini,antaranya:
Mydin
Dobi(ada student price~)
Restoran
etc2....(byak sgt kot)
sebut je apa nak,mmg cukup la kt sini..,mmg xkan mati(mati dari segi hiburan) la dok sini,



tu je la kot,aku pon xda idea nak coret ape dlm ni,
p/s-mggu dpan BTN da,kat perak plak tu,tmpt sma pi BTN last year...

OH YEAh,demam world cup da mula..=)


5 Curahan Pendapat Teman??:

zaza said...

model lappy same la..aku pon acer aspire 4741g. huhuhu =.=

ara said...

hee~ok..enjoy masa kat intec ea. ops! lupa awak mesir, so xpelah.btw~charge rm30 sebulan itu sgt mahal, tyme kteorg rm20 first time, tiap2 blan rm10...s'thing like that~tak sampai rm50 mahupun rm30...sir Fazli ada ajar kat situ x?

Hifzhan Arimi said...

@zaza
wah,pandai ko tir aku kan..,bez oh men game..=)

Hifzhan Arimi said...

@ara
murah gler ah,bile tu??!!
xdela..,sir Fazli ajr jordan je kot..

zaza said...

ouhh, aku x bersalah!! bpk aku yg beli lappy niy. aku tade kat tempat kejadian. bkn aku yg pilih lappy niy! hehe~

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
NI emel ak,saja nak habaq mai,kot2 ampa nak kenai2 ngn aku ka,aku x kesah,

genivx@yahoo.com