Mai2 Masok Usha MAi OIh,

~CLICK TO GO HOME~

Tuesday, March 9, 2010

Finally,

Akhirnya,dapat jugak pon..,apa??







Alhamdulillah,dalam kol 5p.m tadi dapat jugak merasa pegang lesen P moto dan kereta yg baru je siap..,thx u uncle Lim 4 everything dari a sampai lah z,seksa oh nak ambil lesen ni bukan senang,hu2.. dah dapat tggu apa nye lagi,balik2 amik kunci kereta tros melilau la..,malangnya mak aku menjadi peneman(mcm tester lak) sebab x percaya lagi aku bole bawak kereta..,ceh,xpe3.ak pon tunjuk la skill kat jalan raya bandar penang ni,mula2 ingat mudah la,rupanya payah jugak..,sibok gila jalan,terlelap sikit konpem langgar buntot kereta depan,mmg berbeza la bawa kereta atas trek jpj ngn kat jalan raya betoi ni..,dangers lie everywhere,tapi sebab aku ni pro sikit pnya pasal pass la,ha2..tapi bila time parking mmg garu habis kepala!!susah siot meh nak park kereta ni(proto waja,gemok sgt berbanding kancil jpj),jadi fail plak bhg parking kereta,adoyai~,tadi smpt la aku pusing2 komtar pas2 g padang kota,then nak g farlim tapi jam plak..,so balik lar rumah,lpas solat maghrib tros pengsan(tdow!) sampai la skrg...,memang syiok drive kereta ni tapi sesak sgt penang ni,sabar2...,and btw hari khamis(lusa)nak amik result!!cuak x terhingga ni smpi pepatah melayu kata,makan x kenyang,tdow x lena,minum tak???kepada semua yg akan ambil result ni,bykkanlah wat solat hajat dan berdoa,tawakkal je.setelah apa yg kita usaha...insyaAllah...,dan menurut some sources rakan2,akan ada wartawan hari tu kat sekolah(betoi ka ni???mcm x caya ja),kalo ya dahsyat la mst gempak sekolah,apa2 tgok la lusa ni...,and lastly malam ni hujan!!!alhamdulillah..hujan itu rahmat,kalo nak taw sudah 2bulan lebih x hujan kat penang ni...,panas oh skrg ni,sabar2..,ujian Allah,ni baru panas terik dunia belom lagi api neraka,astaghfirullah...

2 Curahan Pendapat Teman??:

hEaRtQah said...

gud lurk for ur coming result..XD

Hifzhan Arimi said...

Thx u,u too..:)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
NI emel ak,saja nak habaq mai,kot2 ampa nak kenai2 ngn aku ka,aku x kesah,

genivx@yahoo.com