Mai2 Masok Usha MAi OIh,

~CLICK TO GO HOME~

Friday, March 12, 2010

This is only the beginning

Alhamdulillah,thank you Allah..







Wah,akhirnya dapat juga result semalam,sungguh lega dan bersyukur kerana dapat keputusan yang O.k gak..,syukur dan redha,berbaloilah usaha dan penat lelah selama 2 tahun di bumi gopeng,trimas kpd cikgu2,rakan2,ibu bapa dan sedara mara yg mendoakan aku sentiasa dan memberi semangat dan dorongan secara lgsung atau pon tidak...
Tepat kol 8a.m,aku dah bertolak nek kreta jadi driver bertauliah,singgah kat shell nak isi minyak kasi penoh,
MAHAL!!rm2.34 satu liter,bukan rm1.80 ke,xkan dah naik hrga minyak??isi full tank dalam rm80 ala gitu...,(mahal2,rupanya tu minyak baru-apa nama tah),so i drive and drive sggah rnr g.semanggol nk isi perut plak..,bli mnm kat kiosk(mnm fav),MAHAL!!rm2.80..,biasanya rm2.30 je,tapi mmg la rnr charge hrga lebey...,so drive la smpi ke gopeng dlm 3 jam kot..,lama gila..,longgar lutut..,smpi skolah pak guard suroh amik result kat dewan!!(huh?ingatkan kat pejabat!)smpi2 skolah masok parking kebetulan gak kreta caong,pawat,elmy smpi..,lpak la dulu rmi2,xbrani nak amik lagi result..,time tu dah 11.45a.m pon(result kuar 10.00a.m),sudah rmi yg balik...,xsmpat nk jmpa..hu2,xpela masuk dewan amik result tggu member2 kindi..,tapi sorg pon xda...,adoyai..amik la sorg2..,ustazah rofidah ngn cikgu ida jaga booth kindi,hu2..

teacher ida;hifzhan,brapa target??(smbil pgang slip)
aku;sy rsa 9je kot
teacher ida;awat skit sgt..tahniah...
aku;wah,syukur.....
ustazah;tahniah,xsgka arab a(ak dulu lemah arab teramat..)
aku;rezeki
ustazah;ni rambut pnjg nk jadi rocker ka?
aku;hanya mammpu senyum

dan2 cikgu fazli candid gmbr aku,,wah...star plak..

jmpa la suma cikgu,mnx maaf ucap trimas esp cikgu azman(sejarah),ustazah rofidah(arab),teacher ida(math),ckgu.fazilawati(+math),ckgu.anisah(phy),ckgu.fazli(bio),ckgu shamsiah(bm),madam azimah(bi),teacher ani(chem),ustaz zul(pqs),ustaz salman(psi)..dan semuanya..

so sbpi gopeng dapat no.2 kesulurahan perak(no.1 STAR),tapi berjaya gak lah kalahkan MCKK,SEmESTI dan SERATAS..xpa2,tahun depan insyaALLah igop no.1 perak and top 10 malaysia..amin..23 org dpt straight A...,dan gpk 1.82(ok la 2) dan ni list dpt A.,BM:164, BI:146, PI: 70: 162, MAT:160, BAT: 67, +M: 79, LK:16, TK: 5, PHY:79, CHEM:55, BIO:46, PQS:86, PSI:66, EST:27.Alhamdulillah...

ABis?nak balik dah??rilex2 dlu..pas2 lepak dlu kat ipoh,jj...tgok movie alice in wonderland in 3d!!(mcm gmpang,,x3d pon!!)tiket rm11...,time tu 7 org je,aku,mut,elmy,raihan,akem,kudin,anas...,start kol 2.oop.m abes 4.15p.m...tapi overall best gak la critanya...,then,makan2 kat kfc joined by mior,syuraih ngn hairol..,balik kol 5.oop.m smpi rmah kol8.00p.m...Tamatlah..tah bila nak jmpa lagi...wassalam..

2 Curahan Pendapat Teman??:

deqnamalu said...

congrates!!
tp part paling best tgk citer alice tu la..
7 org je??
nak sgt tgk citer tu..

Hifzhan Arimi said...

oh,xbez la..x3d critanya..
haah,tgok3..:p

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
NI emel ak,saja nak habaq mai,kot2 ampa nak kenai2 ngn aku ka,aku x kesah,

genivx@yahoo.com